KunststofenRubber.nl

KIDV benoemt Chris Bruijnes als nieuwe directeur

20 juni 2018 om 09:42 uur - DEN HAAG

Chris Bruijnes start per 1 augustus 2018 als directeur van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV). Hij volgt Hester Klein Lankhorst op die sinds de oprichting in 2013 leiding gaf aan het KIDV,


Bruijnes heeft diverse directiefuncties bekleed bij adviserende organisaties in de milieu-, energie- en chemiesector. Tot op heden was hij directeur van InnovatieLink,  daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Meer met Minder, Milieu Centraal en het ministerie van VROM. Chris Bruijnes was tot 1 januari 2018 ook lid van de Raad van Advies van het KIDV. "Er zijn goede plannen gemaakt de afgelopen jaren, nu is het zaak dit om te zetten in aantoonbare resultaten. Dat gaat zeker gebeuren", aldus Bruijnes.

Hester Klein Lankhorst wordt directeur bij een dochteronderneming van RebelGroup Nederland.

Het KIDV adviseert en inspireert ‘het verpakkend bedrijfsleven' over duurzaam verpakken. In de afgelopen vijf jaar bouwde het KIDV veel kennis op, voerde onderzoeken uit en ondersteunde branches bij het opstellen van verduurzamingsplannen voor verpakken. Er is steeds meer aandacht voor verduurzaming van verpakkingen. Daarmee groeit ook de behoefte van bedrijven aan maatwerk, advisering en ondersteuning, aldus KIDV.

 

Focus op ...

Agenda

26 september 2018, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2018 Veldhoven

Vakbeurs, congres en ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie. Dit jaar de 20ste...

11 oktober 2018, Cascais, Portugal

Plastics Recyclers Annual Meeting 2018

Evenement met PRE werkgroepbijeenkomsten op de eerste dag (voor leden) en een publiek toegankelijke...

16 oktober 2018, Messezentrum Friedrichshafen

Fakuma 2018

Internationale vakbeurs voor kunststofverwerking https://www.fakuma-messe.de

Meer agendapunten »