KunststofenRubber.nl

Beurs Protopyping op 7 en 8 november in Kortrijk

09 oktober 2018 om 11:43 uur - KORTRIJK (B)

De beurs Prototyping op 7 en 8 november 2018 in Kortrijk Xpo, besteedt aandacht aan de diverse technologieën, materialen, software, tools en technieken voor het materialiseren van je ideeën of productconcepten, vanaf het idee tot en met de realisatie van een business model en het produceren in kleine series of van een nulserie.


Prototyping  wordt georganiseerd door Kortrijk Xpo in samenwerking met Howest - Industrial Design Center. Op de beurs maak de bezoeker kennis met exposanten die de focus leggen op het tastbaar maken van ideeën, nog voor de eigenlijke productiestart in grote series. Ze doen dit op een manier die niet louter op technologie is gericht. Op deze vakbeurs gaat het immers over het naar buiten brengen van een breed aanbod aan technologieën, materialen, tools en technieken op één en dezelfde plaats, waarbij het totale productontwikkelingsproces als leidraad dient.

 

 protopyping xpo 2018 programma.
 

 

Op de beurs treft men onder meer additive manufacturing, CNC-bewerking, virtuele technologie, engineering, visualisatie, low volume manufacturing, (nieuwe) materialen, elektronica, ontwerpmethodologieën, trendwatching, creativity tools en patenten.
Het programma rondom de beurs bestaat uit seminars en real-life case studies, interactieve workshops, VR & AR in productdesign en inspirerende tentoonstellingen.

 

Meer informatie en GRATIS REGISTREREN

 

 

 

Focus op ...

Agenda

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

26 juni 2019, Londen

European Carbon Black Summit 2019

Eerste conferentie van organisator ACI over de problematiek van carbon black.

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »