KunststofenRubber.nl

United Caps Hongarije produceerde tien miljardste sluiting

05 december 2018 om 16:07 uur - DUNAVARSÁNY / WILZ

Het Luxemburgse United Caps is een bekende, internationaal opererende fabrikant van doppen en sluitingen. Het bedrijf organiseerde een evenement in zijn Hongaarse fabriek waar de tien miljardste sluiting van het afgelopen jaar is gemaakt.


Het betreft een zogenoemde double flow-sluiting voor consumptie-olie. Het is voor het eerst in de geschiedenis van United Caps dat er tien miljard sluitingen zijn geproduceerd binnen een periode van twaalf maanden.

 

Poort naar Oost-Europa

 

De fabriek van het evenement staat in het Hongaarse Dunavarsány en is gespecialiseerd in de productie van doppen en sluitingen voor consumptie-oliën en dranken. In lijn met de strategie ‘close-to-you', waarmee men de productie dichter bij de klant brengt, vormt de fabriek in Dunavarsány de poort naar Oost-Europa voor United Caps. Deze fabriek bedient een aantal bekende merken in de regio, inclusief het Poolse oliemerk Wielkopolski  van de Princes Group, een van Europa's snelst groeiende groepen voor voedsel en drank.

 

Investeren  


United Caps zegt te blijven investeren in de Hongaarse fabriek, momenteel met een nieuwe lijn die in aanbouw is. United Caps heeft productiefaciliteiten in België, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Luxemburg en Spanje en biedt werk aan vijfhonderd medewerkers.

 

Focus op ...

Agenda

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

26 juni 2019, Londen

European Carbon Black Summit 2019

Eerste conferentie van organisator ACI over de problematiek van carbon black.

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »