KunststofenRubber.nl

Oceanz 3D printing neemt Heijcon 3D Solutions over

10 januari 2019 om 12:13 uur - EDE

Oceanz 3D printing uit Ede versterkt zijn positie in de markt van professioneel 3D-printen en Additive Manufacturing met de overname van Heijcon 3D Solutions uit Raalte. De bedrijven werkten al jaren samen.


Oceanz 3D printing is specialist en, naar eigen zeggen, de marktleider op het gebied van 3D-printen en Additive Manufacturing in Nederland.  Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 een bekende naam op dit gebied en het klantenbestand is sindsdien sterk gegroeid. Om in deze groei ook dezelfde service te kunnen bieden, zijn de activiteiten nu ondergebracht in Oceanz 3D-printing.

 

Engineering, maquette- en modelbouw

 

Deze nieuwe situatie is voor beide partijen een logische stap. Oceanz 3D printing en Heijcon 3D Solutions kennen al jarenlang een intensieve samenwerking. Door de overname kan Oceanz 3D printing een breder dienstenpakket aanbieden, waaronder ook engineering, maquette- en modelbouw vallen.  Ceo Erik van der Garde van Oceanz 3D printing: "Behalve professioneel 3D-printen bieden wij nu meer mogelijkheden op het gebied van design & engineering, we hebben meer productiemogelijkheden en een ruimere keuze aan materialen."

 

Trofeeën  

 

"Ik ben erg blij dat we kunnen aansluiten bij Oceanz", zegt ceo Sigrid Goossens van Heijcon 3D Solutions. "De expertise van Oceanz en hun leidende rol op het gebied van 3D-printen en Additive Manufacturing is een perfecte match met ons. Wij dragen met graag bij met onze deskundigheid op het gebied van design & engineering, maquettebouw, trofeeën en unieke (relatie)geschenken."

 

Focus op ...

Agenda

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

26 juni 2019, Londen

European Carbon Black Summit 2019

Eerste conferentie van organisator ACI over de problematiek van carbon black.

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »