KunststofenRubber.nl

Den Braven Benelux wordt Bostik Benelux

04 februari 2019 om 17:00 uur - OOSTERHOUT

Bostik, de wereldwijde bekende lijmspecialist voor de consument, bouw en industrie, heeft aangekondigd dat de juridische bedrijfsnaam Den Braven Benelux BV is gewijzigd in Bostik Benelux BV.


Den Braven is een leidende partij in hoogwaardige afdichtingsmiddelen voor isolatie en constructie en is in 2016 door Bostik overgenomen. Sindsdien hebben beide organisaties hun krachten gebundeld om Bostik te versterken als een krachtige wereldwijde speler op het gebied van lijmen en kitten.

De verandering van de wettelijke bedrijfsnaam is een van de laatste integratiestappen.

Alle corporate branding wordt op de locaties Oosterhout en Giessen vervangen door de visuele identiteit van Bostik. "Het is de eerste stap naar het bouwen van een gemeenschappelijke cultuur met als focus het genereren van meer waarde voor onze klanten", zegt Roland Albers van Bostik  voor Europa, Midden-Oosten en Afrika.

 

Zwaluw

 

Vincent Imbos, directeur van Bostik Benelux: "We zullen onze merkstrategie blijven volgen door naast het Bostik-assortiment ook producten van het merk Zwaluw te verkopen. Bovendien zullen onze kennis- en servicemogelijkheden verder worden uitgebreid om onze klanten nog meer innovatieve oplossingen en een hoogwaardige service te bieden." Om de strategische geografische markt voor Bostik in Europa te dienen, zal nu één commerciële organisatie in de Benelux worden opgericht, die zich richt op de marketing en commercialisering van de gecombineerde productenportfolio van Bostik en Den Braven.

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »