KunststofenRubber.nl

Oerlemans Packaging opent Technology en Repro Centres

16 september 2019 om 16:00 uur - GIESSEN

Directeur Joan Hanegraaf van Oerlemans Packaging (l) opent met een druk op de knop symbolisch het OTC en ORC samen met wethouder Matthijs van Oosten van de gemeente Altena.

Oerlemans Packaging heeft in Giessen zijn Oerlemans Technology Centre en het Oerlemans Repro Centre geopend. Het betreft expertisecentra voor plastic folie en verpakkingen en voor reprografie.


Oerlemans Technology Centre is opgericht als partner voor hoogwaardig laboratoriumonderzoek op het gebied van folies en verpakkingen. OTC kan verschillende analyses en proeven uitvoeren. Bovendien biedt OTC trainingsmogelijkheden, innovatieondersteuning en verpakkingsadvies. 
Oerlemans Repro Centre  is de on-site reprograaf van de Oerlemans Packaging groep. ORC biedt diverse services zoals fingerprint-profielen, fotospectrale metingen en begeleiden van drukspecificaties.

 

Oerlemans Technology Centre

OTC is gespecialiseerd in het analyseren en het ontwerpen van nieuwe folies en verpakkingen en in de productie van proefmodellen en de verwerking tot eindproduct, ook begeleiding op locatie hoort erbij. De combinatie van hoogwaardige laboratoriumapparatuur en vijftig jaar r&d en productie-ervaring zorgt voor een doelgerichte verpakkingsoplossing.  

 

Oerlemans Repro Centre

ORC zegt zich te onderscheiden door als reprostudio volledig te zijn ingericht op het flexodrukproces van de OPACK vestigingen van Oerlemans. In de studio is alle flexodruk-expertise aanwezig.  ORC kent de ins- en outs van het druk- en confectieproces en wil de spin in het web zijn tussen klant, ontwerpbureaus en de Oerlemans-drukkerijen.

 

Over Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging is de moedermaatschappij van zeven productiebedrijven die kunststof flexibele verpakkingen en folies produceren: Oerlemans Plastics te Genderen en Giessen, Perfon te Goor, Plasthill te Hillegom, Fardem Packaging te Edam, OPI te Oosterwolde, Flexpak te Geldermalsen.

 

VIDEO

 

 

Focus op ...

Agenda

16 oktober 2019, Messe Düsseldorf

K-2019 Düsseldorf

De grootste vakbeurs voor de wereld van kunststof en rubber. De beurs vindt eens per drie jaar plaats.

29 oktober 2019, 's Hertogenbosch

Efficiënt Aandrijven 2019

Efficiënt Aandrijven Event is het logisch vervolg van een tweetal eerder gehouden IE-motoren events. De...

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »