KunststofenRubber.nl

JEC World uitgesteld

26 februari 2020 om 15:33 uur

Vanwege reisbeperkingen en besmettingsgevaar heeft de organisatie besloten om JEC World uit te stellen. (Foto: JEC Groep)

Op basis van de laatst beschikbare informatie over de verspreiding van het coronavirus, na overleg met het bestuur en belanghebbenden uit de kunststofindustrie, heeft JEC Groep besloten om de komende editie van JEC World uit te stellen.


JEC World zou plaatsvinden van 3 tot en met 5 maart. De beurs is uitgesteld en zal nu plaatsvinden van 12 tot en met 14 mei 2020.  JEC Groep geeft aan dat de organisatie zich verplicht zag om de situatie wat betreft het coronavirus opnieuw te beoordelen, na de recente verspreiding van het coronavirus in nieuwe landen. Met name omdat het ook gaat om landen die een belangrijke rol spelen in de composietmaterialenindustrie als China, Zuid-Korea en Italië.

JEC Groep geeft aan dat de toegenomen reisbeperkingen van de autoriteiten, maar ook op bedrijfsniveau, zowel van exposerende als bezoekende bedrijven, de potentiële deelname aan de beurs drastisch hebben verminderd. Bovendien hebben de laatste ontwikkelingen van het coronavirus de bezorgdheid van de deelnemende bedrijven over de gezondheid van hun werknemers aanzienlijk vergroot. JEC Group heeft dezelfde zorgen, met de gezondheid en veiligheid van hun exposanten, bezoekers, partners en personeel als prioriteit.

 

 

Focus op ...

Agenda

16 april 2020, Brussel, België

[UITGESTELD] PET Monomer Recycling Forum

In 2019, Petcore Europe launched the PET Monomer Recycling Special Industry Group - with initial...

21 april 2020, Geleen

[UITGESTELD] 3D Printing Materials Conference

3D Printing Materials Conference is a platform and information interface enabling an exchange of...

12 mei 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

[UITGESTELD] KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

Meer agendapunten »