KunststofenRubber.nl

3D Delta week verplaatst naar 2022

29 november 2021 om 12:06 uur

Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum hebben in samenspraak met de samenwerkingspartners en exposanten besloten de eerste editie van de 3D Delta Week te verplaatsen naar 2022.


De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vooruitzichten voor de komende weken, hebben de organisatoren doen besluiten de eventweek te verplaatsen. "Gezien de oplopende besmettingen en de toenemende druk op de zorg vinden wij het niet verantwoord om een multi-event te organiseren", legt Kris Binon, directeur van Flam3D uit.

 

Indrukwekkende interesse

"Vanuit de markt is er grootse interesse voor het organiseren van een gehele week waar vakspecialisten en geïnteresseerden uit de 3D-manufacturing wereld samenkomen. De insteek om in een week een wereldwijd onderscheidend netwerkeffect op gang te brengen die ontwikkelingen doet versnellen leeft dan ook enorm. Meer dan zeventien evenementen zouden op verschillende locaties in Nederland en Vlaanderen plaatsvinden tijdens de 3D Delta Week. Het animo voor de eerste editie is groot en de 3D Delta Week heeft de potentie om uit te groeien tot een toekomstbestendig multi-event", zegt Ruben Fokkema, Business Developer bij Brainport Development.

 

Online bijeenkomsten

Jakajima benut wat de organisatie heeft geleerd tijdens de coronacrisis voor het organiseren van een onlinebijeenkomst. De 3D Printing Electronics Conference vindt op 7 december 2021 plaats. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze online conferentie aanmelden.

 

3D Delta Week 2022

De organisatoren gaan vanwege het grote animo en enthousiasme van de samenwerkingspartners en exposanten door met de voorbereiding voor de 2022 editie. Meer informatie volgt via www.3ddeltaweek.com.

 

Over de eerste editie

In 2022 vindt voor het eerst een grensoverschrijdend multi-event plaats in de 3D Manufacturing-wereld, 3D Delta Week. Drie Nederlandse en een Vlaamse organisaties hebben het plan gesmeed om een nieuw concept in de 3D-productie aan de wereld voor te stellen. Het 3D Delta Week platform zal verschillende belangrijke 3D-activiteiten uit de Benelux verenigen en versterken en zal andere internationale en lokale organisatoren aanbieden om hun evenement, workshop of conferentie in die week te organiseren om zo samen een sprong voorwaarts te maken in kennis, ervaring en netwerk voor alle deelnemers.

 

De organisatie van het evenement ligt in handen van Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum.

 

Focus op ...

Agenda

8 maart 2022, Parijs, Frankrijk

JEC World 2022

Composites solutions and innovations for all markets. Meet with decision-makers from the whole value...

31 maart 2022, Wenen, Oostenrijk

European Thermoforming Conference

The European Thermoforming Conference is unique because it is run specifically for the thermoforming...

18 mei 2022, Hardenberg

Mix Noordoost 2021

Een nieuw platform en een nieuwe vakbeurs van Easyfairs voor de maakindustrie van Noordoost-Nederland...

Meer agendapunten »